Technisch Support Specialist

(32 - 40 uur)

Kom jij ons team versterken als Technisch Support Specialist?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Jouw rol als Technisch Support Specialist

Ben jij een tech-savvy persoon met een passie voor het oplossen voor technische vraagstukken? Krijg jij een glimlach op je gezicht wanneer je mensen helpt en ben je klaar om onze klanten te ondersteunen met jouw technische superkrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Technische Support Specialist ben jij onze held achter de schermen. Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van onze producten en het beantwoorden van vragen van onze klanten over onze technische producten en koppelingen.Organisatie:

Uren per week:

MailBlue B.V.

32 - 40 uur

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: een Technisch Support Specialist

Ik begin mijn dag met een goede kop koffie en een praatje met mijn collega's, daarna klap ik mijn Macbook open voor een nieuwe dag in mijn digitale domein. Het is maandag en in de ochtend lopen we met het team door de komende week heen. Tijdens deze kick-off stel ik de rest van het team op de hoogte van de laatste updates omtrent de technische issues. Na de week-aftrap ga ik verder, er is namelijk net een nieuwe update doorgevoerd binnen een van onze meest gebruikte koppelingen. Ik wil onderzoeken welke impact dit heeft op onze software.

Het eerste technische ticket van de dag is binnen gekomen, het gaat over DNS-settings en mijn collega komt er niet uit. Na wat sparren, ga ik troubleshooten om dit probleem op te lossen. Gelukkig heb ik dit met mijn kennis zo opgelost en daarom kan ik de klant snel op de hoogte stellen dat het verholpen is. 

Na een rondje wandelen ga ik aan de slag met een intern project waarin mijn kennis met betrekking tot HTML en CSS van grote waarde is. Om onze klanten te ondersteunen bij HTML en CSS ben ik bezig met het ontwikkelen van een module voor onze Academy. Met mijn 'Tips & Tricks' weten onze klanten hun marketingcampagnes naar het volgende niveau te tillen.

Wanneer ik op de klok kijk, is het alweer tijd voor pauze. We krijgen elke dag een volledig verzorgde lunch en vandaag staan er pokébowls op het menu. Dit is toch een van de vele voordelen van het werken bij een bedrijf dat gecertificeerd is als ‘Great Place to Work’.

Na de pauze zie ik dat er een ticket binnen is gekomen over een koppeling met WooCommerce. De klant geeft aan dat de orderdata vanuit WooCommerce maar deels door worden gezet naar MailBlue. Ik schakel hiervoor met onze Amerikaanse partners van ActiveCampaign, zij kunnen ons hier het beste bij ondersteunen

Aan het einde van de dag verdiep ik mij nog in GraphQL. Op dit moment heb ik hier nog geen kennis van, maar ik leer graag. Mijn werkgever vind het belangrijk dat er ruimte is om te groeien en ontwikkelen, dus mocht ik hier bepaalde cursussen voor nodig hebben dan faciliteren zij dit graag.

Zo, dat was mijn werkdag alweer. Ik klap mijn Macbook dicht en ga richting huis. Morgen werk ik lekker vanuit huis, ik heb namelijk tussendoor een persoonlijke afspraak staan. Ik waardeer het erg dat ik die afspraak onder werktijd kan maken, de flexibiliteit die mijn werkgever ons biedt vind ik heel fijn.

Benieuwd naar onze toppers?
Check deze video

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • Gedegen technische kennis (zoals HTML, CSS, DNS, API’s)
 • Kennis van optimaliseren met tools zoals Zapier, Make & Integromat
 • Ervaring met klantcontact
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Dit bieden we jou als Technisch Support Specialist:

 • Salaris tussen de €2400,- en €3250,-
 • Werken bij een bedrijf dat als Great Place To Work gecertificeerd is
 • Doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan; Technisch Support Lead, Funnel Strateeg, Lead Integrations
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft in te leggen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie
 • Reiskostenvergoeding indien je buiten Breda woont
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Jouw werkplek is voorzien van een sta/zit bureau en de beste bureaustoel (eventueel ook beschikbaar voor je thuiswerkplek)
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 🏓🎱


Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?