Vacature: Social Ad Specialist (senior) 

(32 - 40 uur)

Kom jij ons team versterken als Social Ad Specialist?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Blue Agency

Welkom bij Blue Agency, waar we op zoek zijn naar een gedreven Social Ad Specialist met een onstilbare honger naar kennis. Een specialist die de leiding neemt op de uitvoering van de strategie en niet alleen streeft naar online perfectie, maar ook klaar is voor een avontuur vol uitdagingen met topklanten. 

Gevestigd in het bruisende hart van Breda, nemen wij het adverteren uit handen van ondernemers met e-Commerce webshops (B2B/B2C) en coaches. Wij gaan verder dan alleen het adverteren! Wij geloven in een strategisch totaalpakket voor een krachtige online positionering van onze klanten. 

Blue Agency is, naast MailBlue en Blue Academy, één van de merken van Out of The Blue. We hebben daarom alle kennis in huis over e-mailmarketing en kunnen de strategie doortrekken naar de beste e-mailmarketingfunnels voor onze klanten. Dit gaat verder dan een SEE-THINK-DO strategie. Wij zetten onze klanten werkelijk op de kaart. Dit vanuit onze kracht; meetbare mijlpalen en doelstellingen.

Jouw rol als Social Ad Specialist

Dagelijks werk je samen met (internationale) klanten, waarbij jouw expertise wordt ingezet om de Social Ads van klanten naar ongekende hoogtes te brengen. Of het nu gaat om het opzetten en optimaliseren van campagnes of samen met het Blue-team een krachtige strategie bepalen en hierin de leiding pakken, jouw bijdrage is essentieel voor het succes van onze klanten.

Dus, ben jij op zoek naar een toffe fulltime baan, leuke nieuwe collega's en vind je het je gaaf om nog meer te leren over online marketing? Dan is Blue Agency de ideale omgeving voor jou om je passie voor online marketing tot uiting te brengen!

Organisatie:

Uren per week:

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: a Social Ad Specialist

Als social ad specialist zet ik me dagelijks in voor interessante projecten en ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van Facebook en Instagram campagnes. Mijn dag begin ik met een lekker bakje koffie en een praatje met mijn gezellige collega’s. Vervolgens start ik met mijn dagelijkse ‘ochtend rondje’. Hierbij analyseer ik de resultaten van alle advertenties die live staan. Met het inzicht dat ik uit deze data heb gekregen maak ik strategische keuzes en voer ik optimalisaties door in de campagnes. 

Wat ik erg tof vind, is dat we met de klant naar een doel werken en hier zelf een actieve rol in hebben. Ik kan mijn creativiteit, inzet en probleemoplossend denkvermogen inzetten om bij te dragen aan de groei van de klant. Naast het opzetten en beheren van de campagnes, analyseer ik de online positionering van de klant, definieer ik doelgroepen en stel adviezen op hoe we deze kunnen bereiken. Ik geef strategisch marketing advies aan de klant. Dat doe ik zowel telefonisch als per mail, daarnaast hou ik onze klanten op de hoogte over lopende en aankomende campagnes. 

Ik sta er gelukkig niet alleen voor, iedere week bespreken we met het team wat iedereen op de planning heeft en hoe we elkaar kunnen helpen. Op deze manier stimuleren en motiveren we elkaar om het beste uit onszelf te halen en onszelf te blijven ontwikkelen.  

Tijdens de pauze gaan we gezellig met alle collega’s lunchen, een rondje wandelen of spelen we gedreven een potje tafeltennis om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan. Elk kwartaal sluiten we af met een feestje. Want naast alle successen en resultaten die we behalen is het hebben van plezier op ons werk waar we met het hele team voor gaan!

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • Minimaal 4 jaar ervaring met Social Ads
 • Kennis van alle ins en outs van ten minste twee social media-advertentieplatformen: Meta, Instagram, LinkedIn of TikTok
 • Kennis van het inrichten van meetpunten (Pixels, Google Tag Manager, Google analytics)
 • Je hebt ervaring met klantcontact als online marketeer in een strategische setting
 • Vanuit een strategie weet je hoe jij de vertaalslag maakt naar actiepunten en doelstellingen
 • Je hebt ervaring met data uitlezen, verbanden leggen en weet dit te vertalen naar een krachtig advies en/of actiepunten voor het optimaliseren van de strategie of campagnes
 • Jij bent een echte pro als het aankomt op projectmatig werken en neemt hier graag de leiding in
 • HBO werk- en denkniveau
 • Pro-actief met eigen inbreng, inzet en probleemoplossend denkvermogen
 • Bereid om in het weekend kort je campagnes te monitoren (gemiddeld 1 keer per maand via een roulatierooster)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

Dit bieden we jou als Social Ad Specialist:

 • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
 • Autonomie
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft te betalen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 🐶
 • Je wordt voorzien van alle tools, zoals een goede laptop, telefoon en een sta/zit bureau voor jouw werkzaamheden. Maar uiteraard ook voldoende begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 🏓🎱

Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?