Vacature: SEA Specialist (senior)

(32 - 40 uur)

Kom jij ons team versterken als SEA Specialist?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Blue Agency

Welkom bij Blue Agency, waar we op zoek zijn naar een gedreven SEA Specialist met een onstilbare honger naar kennis. Een specialist die de leiding neemt op de uitvoering van de strategie en niet alleen streeft naar online perfectie, maar ook klaar is voor een avontuur vol uitdagingen met topklanten. 

Gevestigd in het bruisende hart van Breda, nemen wij het adverteren uit handen van ondernemers met e-Commerce webshops (B2B/B2C) en coaches. Wij gaan verder dan alleen het adverteren! Wij geloven in een strategisch totaalpakket voor een krachtige online positionering van onze klanten. 

Blue Agency is, naast MailBlue en Blue Academy, één van de merken van Out of The Blue. We hebben daarom alle kennis in huis over e-mailmarketing en kunnen de strategie doortrekken naar de beste e-mailmarketingfunnels voor onze klanten. Dit gaat verder dan een SEE-THINK-DO strategie. Wij zetten onze klanten werkelijk op de kaart. Dit vanuit onze kracht; meetbare mijlpalen en doelstellingen. 

Jouw rol als SEA Specialist

Dagelijks werk je samen met (internationale) klanten, waarbij jouw expertise wordt ingezet om SEA naar ongekende hoogtes te brengen. Of het nu gaat om het opzetten en optimaliseren van campagnes of samen met het team een krachtige strategie bepalen en uitzetten, jouw bijdrage is essentieel voor het succes van onze klanten. 

Dus, ben jij op zoek naar een toffe fulltime baan, leuke nieuwe collega's en vind je het je gaaf om nog meer te leren over online marketing? Dan is Blue Agency de ideale omgeving voor jou om je passie voor online marketing tot uiting te brengen!

 

Organisatie:

Uren per week:

32 - 40 uur

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: a SEA Specialist


Met veel plezier start ik ‘s ochtends rond 08:00u de dag. Na een goede bak koffie en een praatje met collega’s ga ik richting mijn bureau. Vandaag is het maandag, in de eerste 2 uur ligt mijn focus op het verkrijgen van overzicht. Vanuit het inchecken op campagnes, afspraken met klanten, de planning en interne projecten, bepaal ik de prioriteiten voor de week. Om 10:00u hebben we een korte week aftrap met heel het team, waarin de focus van deze week wordt besproken en de belangrijke punten worden doorgenomen. 

Daarna ga ik aan de slag met mijn Asana to-do-lijst voor vandaag. Een klant lanceert binnenkort een nieuw merk. Het uitvoeren van een zoekwoorden-onderzoek en het voorbereiden van de BluePrint-sessie staat als eerste op de planning. De voorbereidingen van de BluePrint-sessie deel ik met het team zodat zij zich kunnen inlezen voordat we dit morgen bespreken. 

Vervolgens pak ik zelf een moment om via Asana te reageren op vraagstukken vanuit het team. Altijd fijn als iemand meekijkt en net andere inzichten geeft! Na een productieve ochtend is het tijd voor lunch met collega’s. De gezellige sfeer aan de lunchtafel is elke dag aanwezig. Soms kies ik er voor om een rondje te wandelen, om daarna weer vol goede moed aan de slag te gaan.

's Middags staat een online meeting gepland met een klant. Deze klant wil graag een passende SEA strategie vaststellen. Dat is voor mij als SEA Specialist natuurlijk geen probleem. De agendapunten en mijn eerdere voorbereidingen neem ik nog een keer door. Op naar een hub voor de online meeting. Na afloop zet ik de actiepunten op de mail en via Asana uit bij het team. Niks fijner dan een duidelijke planning en afspraken. Must stay on top! 

Aan het einde van de dag komt een van mijn collega’s nog met een vraag. Samen staan we immers sterker, of zoals we bij Out of the Blue altijd zeggen, “1 team, 1 taak”. Het is inmiddels 15:45, ik controleer mijn mail, Slack en Asana, geef op openstaande punten respons. 16.00u tijd om naar huis te gaan. Morgen start ik om 09:00u vanuit huis, dan kan ik voor werk nog lekker sporten. Super fijn, die flexibiliteit binnen Blue Agency!

Bezit jij deze kwaliteiten:


 • Minimaal 4 jaar werkervaring als SEA marketeer/specialist
 • Kennis van alle ins en outs van SEA. (Search ads, Display ads, Shopping, Pmax, Youtube ads)
 • Kennis van alle Google SEA tools (Merchant Center, Google Tag Manager, Google analytics) 
 • Kennis van partner systemen, zoals Channable, Product Hero
 • Je hebt ervaring met klantcontact als SEA specialist in een strategische setting
 • Vanuit een strategie weet je hoe jij de vertaalslag maakt naar actiepunten en doelstellingen
 • Je weet hoe je de data uitleest, verbanden legt en weet dit om te zetten naar een krachtig advies en/of actiepunten voor het optimaliseren van de strategie of campagnes
 • Jij bent een echte pro als het aankomt op projectmatig werken en neemt hier graag de leiding in
 • HBO werk- en denkniveau
 • Pro-actief met eigen inbreng, inzet en probleemoplossend denkvermogen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

Dit bieden we jou als SEA Specialist:

 • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
 • Autonomie
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft te betalen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 
 • Je wordt voorzien van alle tools, zoals een goede laptop, telefoon en een sta/zit bureau voor jouw werkzaamheden. Maar uiteraard ook voldoende begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 


Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?