Open Sollicitatie

Wat voor rol ga jij vervullen bij Out of the Blue?

Dus jij wordt super enthousiast van ons mooie bedrijf, maar ziet jouw beoogde functie niet tussen de vacatures staan? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te doen, wij zijn heel benieuwd naar jouw motivatie en ambities. Oh en wij zijn dol op creatievelingen dus wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.  


Wat doen we bij Out of the Blue

MailBlue verkoopt e-mailmarketing software en is voornamelijk gericht op het Customer Success gedeelte van de tool. Een belangrijke USP voor MailBlue is het inspireren van klanten en followers op gebied van online marketing. Klanten verwachten een snelle respons wanneer ze vastlopen om alles uit de software te halen. Wat MailBlue onderscheidt, is, we zetten die stap extra voor klanten zonder dat ze erom vragen. Dit doen we middels; up-to-date help artikelen, video's, persoonlijke support, gave inspiratie, bruikbare weggevers en last but not least, een gratis Academy vol modules over online marketing. 

Blue Agency bestaat uit een groep specialisten die dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van campagnes en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor ondernemers. De expertise van onze specialisten en de mogelijkheden die Google, Instagram en Facebook bieden, maken het mogelijk om heel specifiek een doelgroep te bereiken. De data die onder de doelgroep wordt verzameld, genereert nieuwe inzichten voor de ondernemer en voor het optimaliseren van campagnes. Naast advertising specialisten, zijn er ook e-mailmarketing experts die klanten helpen bij het opbouwen van hun e-mailmarketing en marketing automation.

Blue Academy biedt alle resources om een online ondernemer zich te laten ontwikkelen tot marketingspecialist, gebaseerd op de kennis en kunde van ons team. De Academy zetten wij ook in om intern op te leiden.

Organisatie:

Bedrijven:

Out of the Blue Group

MailBlue, Blue Agency & Blue Academy

Word jij enthousiast van een baan of traineeship bij Out of the Blue?

Solliciteer nu en geef aan waar jij je graag verder in wilt ontwikkelen en wat jij toevoegt aan onze organisatie?

Wij zijn dol op creatievelingen dus wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren!