Vacature: Medior Online Marketeer

(40 uur)

Kom jij ons team versterken als Medior Online Marketeer?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Jouw rol als Medior Online Marketeer

Blue Agency is op zoek naar een sterke speler voor de functie van Medior Online Marketeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van Facebook, Instagram en retargeting advertentiecampagnes voor klanten. Jij zorgt voor de analyses en rapportages en aan de hand daarvan optimaliseer jij de campagnes en geef je advies aan de klant. Als de beste weet jij de online positionering van onze klanten te analyseren en geeft hier strategisch marketing advies over. En uiteraard heb je alle kennis in huis om doelgroepen te analyseren en deze te bereiken voor de klant. Planmatig werken zit in jouw bloed en doelstellingen halen is daarom geen probleem. Creativiteit wordt bij Out of the Blue te allen tijde aangemoedigt en dit komt ook goed van pas bij het beheren en onderhouden van onze eigen social media kanalen.

Organisatie:

Uren per week:

blue agency teamfoto

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: a Medior Online Marketeer

Als medior online marketeer zet ik me dagelijks in voor interessante projecten en ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en het onderhouden van Facebook en Instagram campagnes. Mijn dag begin ik met een lekker bakje koffie en een praatje met mijn gezellige collega’s. Vervolgens start ik met mijn dagelijkse ‘ochtend rondje’. Hierbij analyseer ik de resultaten van alle advertenties die live staan. Met het inzicht die ik uit deze data heb gekregen maak ik strategische keuzes en voer ik optimalisaties door in de campagnes. 

Wat ik erg tof vind is dat we samen met de klant werken naar een doel en hier een actieve rol in hebben. Hierbij kan ik mijn creativiteit, inzet en probleemoplossend denkvermogen inzetten om bij te dragen aan de groei van de klant. Naast het opzetten en beheren van de campagnes analyseer ik de online positionering van de klant, definieer ik de doelgroepen en stel adviezen op hoe we deze kunnen bereiken. En hier geef ik strategisch marketing advies over aan de klant. Dat doe ik zowel telefonisch als via de mail en ik hou onze klanten op de hoogte over lopende en aankomende campagnes. 

Ik sta er gelukkig niet alleen voor. Iedere week bespreken we met het team wat iedereen op de planning heeft en hoe we elkaar hierbij kunnen helpen. Op deze manier stimuleren en motiveren we elkaar om het beste uit onszelf te halen en om onszelf te blijven ontwikkelen.  

Tijdens de pauze gaan we gezellig met alle collega’s lunchen, een rondje wandelen of spelen we gedreven een potje tafeltennis om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan. Elke maand sluiten we af met een feestje. Want naast alle successen en resultaten die we behalen is het hebben van plezier op ons werk waar we met het hele team voor gaan!

Benieuwd naar onze toppers?
Check deze video

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als online marketeer
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent analytisch sterk en houdt ervan om met data bezig te zijn
 • Bereid om in het weekend je campagnes kort te monitoren en door te lopen
 • Je ziet jezelf voor langere tijd werken bij ons gezellige en snelgroeiende bedrijf
 • Pré: je hebt een relevante opleiding op het gebied van marketing of communicatie afgerond

Dit bieden we jou als Medior Online Marketeer:

 • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft te betalen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 🐶
 • Je wordt voorzien van alle tools, zoals een goede laptop, telefoon en een sta/zit bureau voor jouw werkzaamheden. Maar uiteraard ook voldoende begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 🏓🎱

Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Dit zijn de toppers waar jij veel mee gaat samenwerken