Online Marketing Support & Content Specialist

(32 - 40 uur)

Kom jij ons team versterken als Online Marketing Support & Content Specialist?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Jouw rol als Online Marketing Support & Content Specialist

Voor ons leuke team zijn wij op zoek naar een topper voor de functie Online Marketing Support & Content Specialist. In deze rol ondersteun je o.a. onze klanten bij het gebruik van MailBlue. 

Wij zijn graag pro-actief en creëren daarom continu relevante content die 24/7 kennis kan overdragen aan alle MailBlue gebruikers. Deze content ga jij produceren en zal het onze klanten nog makkelijker maken om alles uit MailBlue te halen. Belangrijk hierbij is jouw inspiratie en creativiteit om steeds weer goede content te creëren. 

Dus, ben jij op zoek naar een toffe fulltime baan, leuke nieuwe collega's en lijkt het je gaaf om meer te leren over online marketing? Dan is deze functie zeker iets voor jou!Organisatie:

Uren per week:

MailBlue B.V.

32 - 40 uur

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: a Marketing Support & Content Specialist

Rond 09:00u ‘s ochtends begin ik met mijn werkdag, na een praatje met de gezelligste collega’s start ik met het beantwoorden van vragen van onze klanten. Op sommige dagen ben ik ook aan het chatten met klanten om ze nog sneller te helpen! De telefoon rinkelt niet vaak op kantoor, maar wanneer dit wel het geval is, sta ik met veel plezier onze klanten te woord.

Ieder support ticket is weer een nieuwe puzzel die ik mag oplossen. Een stukje probleemoplossend vermogen komt dus zeker van pas, maar geen zorgen! Ons motto is altijd: één team, één taak!

Naast mijn functie als ‘Marketing Support’ ben ik ook Content Specialist. En bedenk ik creatieve content voor de kanalen van ‘Out of the Blue’ met behulp van foto-, video- of podcast apparatuur. Het is super tof om mijn eigen inbreng te geven en uit te werken! Uiteraard pak ik dit zo professioneel mogelijk aan, maar niks is perfect want dat is saai.

Tijdens de pauze ga ik vaak een rondje wandelen, om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Maar het is ook gezellig om met alle collega’s te lunchen of te borrelen. Iets met Brabantse gezelligheid… Ja, echt: je krijgt er een hele vriendengroep bij!

Rond 5 uur zit mijn werkdag er alweer op en zeg ik ‘Houdoe’’. Morgen werk ik vanuit huis van 8 tot 4. Flexibiliteit in je werktijden en plek is namelijk iets wat mijn werkgever graag faciliteert ! Al met al draagt dit nog meer bij aan een stukje werkgeluk, dat bij OOTB hoog in het vaandel staat.

Benieuwd naar onze toppers?
Check deze video

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereid om in de eerste maand 5 volle dagen naar kantoor te komen voor de inwerktraining
 • Je ziet jezelf voor langere tijd werken bij ons gezellige en snelgroeiende bedrijf
 • Pré: ervaring en/of affiniteit met (e-mail)marketing

Dit bieden we jou als Online Marketing Support & Content Specialist:

 • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft te betalen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 🐶
 • Alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren (uiteraard is jouw werkplek voorzien van een sta/zit bureau en de beste bureaustoel)
 • Reiskostenvergoeding
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 🏓🎱


Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Dit zijn de specialisten waar jij voornamelijk mee gaat samenwerken