Vacature: Grafisch Vormgever

(40 uur)

Kom jij ons team versterken als Grafisch Vormgever?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Jouw rol als Grafisch Vormgever

Blue Agency ondersteunt ondernemers bij het aantrekken van meer bezoekers, leads en betalende klanten oa. door het opzetten van conversiegerichte websites. Websites die meer zijn dan een visitekaartje, maar een belangrijke rol spelen in de gehele marketingstrategie.

Wij zijn op zoek naar een Grafisch Vormgever met een passie voor online marketing / psychologie. In deze uitdagende functie ben jij de architect achter de websites van onze klanten. Ben jij een creatieve geest met een passie voor grafisch ontwerp en een scherp oog voor marketingtechnieken? Wil jij je vaardigheden inzetten om effectieve websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor een effectieve marketing- & salesfunnel?

Dan zoeken wij jou!

Organisatie:

Uren per week:

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A day in the life of: een grafisch vormgever

Mijn werkdag? Die begint met de onmisbare kop koffie en een snelle blik op mijn agenda. Welke creatieve uitdagingen staan me vandaag te wachten? Zijn er urgente vragen van collega’s of meetings met klanten die ik echt niet mag missen? Vervolgens open ik mijn mailbox om te zien wat bovenaan de to-do lijst staat.

De ochtend is gereserveerd voor het finetunen van een werkblad dat vandaag de deur uit moet. Bij het creëren van een design combineer ik creativiteit met essentiële designprincipes die passen bij de doelgroep van de klant. Om 12:30u is het alweer tijd voor pauze, vandaag staan er heerlijke verse broodjes op het menu. We krijgen namelijk elke dag een heerlijke lunch voorgeschoteld.

Na de lunch schakel ik over naar voorbereidingsmodus. Er staat een intakegesprek met een nieuwe klant, die een website door ons wil laten bouwen, op de planning. Ze heeft vragen over hoe we haar website kunnen boosten voor betere conversie. Ik duik in haar online wereld, maak aantekeningen hoe we haar online onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Na het gesprek update ik mijn team via Asana en stuur een samenvatting en actieplan naar de klant. Ook blokkeer ik alvast wat tijd in mijn agenda om over twee weken een knallend eerste voorstel te presenteren.

De rest van de middag is gewijd aan een ander project dat over twee weken afgerond moet zijn: de nieuwe website waar ik mee bezig ben, moet live gaan. Daarbij is het, als partner van IMU, belangrijk dat de website niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook conversiegericht.

Mijn dag eindigt met het lezen en beantwoorden van e-mails, het inleveren van het werkblad en het bijwerken van mijn projectnotities.

En dat is hoe een dag eruitziet als grafisch vormgever bij Blue Agency. Nooit een saai moment, altijd creatief bezig en zelfstandig werken aan projecten.

Benieuwd naar onze toppers?
Check deze video

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met grafisch ontwerp en een passie voor online marketing
 • Ervaring met tools als Adobe Creative Suite, Sketch of vergelijkbare software
 • Pro-actief met eigen inbreng, inzet en probleemoplossend denkvermogen
 • Communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team
 • Portfolio met voorbeelden van eerder werk op het gebied van websiteontwerp

Dit bieden we jou als Grafisch Vormgever:

 • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft te betalen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 
 • Je wordt voorzien van alle tools, zoals een goede laptop, telefoon en een sta/zit bureau voor jouw werkzaamheden. Maar uiteraard ook voldoende begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 


Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?