Customer Support Specialist

(32 - 40 uur)

Kom jij ons team versterken als Customer Support Specialist?
We zijn op zoek naar een enthousiaste topper op onze locatie in Breda

Jouw rol als Customer Support Specialist

Voor ons leuke team zijn wij op zoek naar een topper voor de functie, Customer Support Specialist. In deze rol ondersteun je o.a. onze klanten bij het gebruik van MailBlue (e-mailmarketing software). 

Wij zijn graag pro-actief en creëren daarom continu relevante content die kennis kan overdragen aan alle MailBlue gebruikers. Daarnaast staan we elke dag klaar voor onze klanten, mochten ze er, ondanks onze uitgebreide kennisbank, toch niet uitkomen. 1 van onze kernwaarden is 'verras' en daarom zijn we op zoek naar iemand waarvoor dat stapje extra zetten vanzelfsprekend is. Klantgericht, communicatief en oplossingsgericht zijn competenties die je goed staan.

Dus, ben jij op zoek naar een toffe baan, leuke nieuwe collega's en lijkt het je gaaf om meer te leren over e-mailmarketing? Dan is deze functie zeker iets voor jou!Organisatie:

Uren per week:

MailBlue B.V.

32 - 40 uur

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

A Day in the Life of: Customer Support Specialist

Om iets voor 09:00 uur loop ik het kantoor binnen en word ik begroet door onze kantoorhond. Dat is altijd een vrolijk begin van de dag. 

Daarna klap ik mijn laptop open en ga ik mijn inbox bijwerken en mijn taken voor die dag prioriteren. Omdat ik als Support Specialist mij voornamelijk bezig houd met de complexere vraagstukken, vind ik het fijn om mezelf de eerste paar uur af te zonderen in een meetinghub. Even volle focus op de uitdagende tickets 🎧

Als het tijd is voor de geheel verzorgde lunch, ben ik klaar om te socializen. Even lekker bijkletsen met mijn collega's uit verschillende teams. Elke dag is de tafelindeling anders, dus er is totaal geen 'kliekjes' gevoel. Ik vind het heel fijn dat we elkaar allemaal kennen bedrijfsbreed. 

Na de lunchpauze ga ik aan de slag met mijn side project; het uitwerken van de Customer Journey en onderzoek ik waar we als bedrijf nog winst kunnen halen in de beleving en ervaring van de klant. Optimaliseren, daar haal ik zo veel voldoening uit!

Het laatste uurtje van de dag ga ik weer even knallen op de 'box', zoals wij hem noemen. Hier komen alle klantvragen binnen, dus ik check of ik al reacties heb gehad op de vragen die ik die ochtend heb uitgezet. We vinden het belangrijk dat klanten snel reactie van ons ontvangen en weten dat we voor ze bezig zijn.

Op de laatste donderdag van de maand hebben we om 16:00 uur altijd een maandafsluiting gepland staan met het hele Support Team, waar we onze successen en leermomenten van afgelopen maand delen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Super waardevol en gezellig altijd!

Bezit jij deze kwaliteiten:

 • Minimaal 2 jaar ervaring met klantenservice 
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Pré: ervaring of affiniteit met e-mailmarketing
 • Wel interesse maar voldoe je niet aan bovenstaande eisen? Dan is de vacature van Customer Support Medewerker misschien iets voor jou.

Dit bieden we jou als Customer Support Specialist:

 • Salarisrange €2500 tot €3000, afhankelijk van ervaring 
 • Doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan; Technisch Support Specialist, Customer Success Manager of Account Manager
 • Werken bij een bedrijf dat gecertificeerd is als Great Place To Work
 • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft in te leggen
 • Reiskostenvergoeding indien je buiten Breda woont
 • Optie tot vaste thuiswerkdagen
 • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 🐶
 • Alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren (uiteraard is jouw werkplek voorzien van een sta/zit bureau en de beste bureaustoel)
 • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
 • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan 🏓🎱

Zie jij jezelf wel werken bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?