Afstudeerstage e-mailmarketing MailBlue


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor dit toffe project!

Uitdagende afstudeerstage bij een toonaangevend e-mailmarketing bedrijf

MailBlue is een toonaangevend en snelgroeiend bedrijf binnen de e-mailmarketing en daarbij de grootste reseller van ActiveCampaign wereldwijd. Binnen MailBlue zijn we continu bezig met innovatie en optimalisatie en onderscheiden wij ons van anderen door, naast onze e-mailmarketing tool, ook de beste e-mailmarketing support te leveren. 

Met meer dan 8000 klanten bedienen we dagelijks ondernemers die gebruik maken van marketing automation software. Naast het aanbieden van MailBlue zullen we in Q2 van 2023 starten met de verkoop van een aanvullende software die naadloos aansluit op MailBlue, namelijk Postmark. Met Postmark verstuur je transactional e-mails. Denk hierbij aan orderbevestigingen, ‘wachtwoord vergeten’ en mails over logingegevens. Deze mails wil je als klant binnen enkele seconden in je mailbox hebben en niet je spambox zodat je meteen verder kunt. 

Postmark is recent overgenomen door ActiveCampaign en is een aanvulling op wat MailBlue momenteel aanbiedt, daarom streven wij er voor om ook de grootste reseller van Postmark te worden.

Om Postmark op de beste manier in de markt te zetten, hebben wij een aantal vragen open liggen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe we Postmark het best in onze business kunnen integreren. Uiteraard zijn er nog meerdere vragen die we graag beantwoord zien dus word jij super enthousiast van dit project, lees dan snel verder.

Benieuwd naar onze toppers?
Check deze video

Bezit jij deze kwaliteiten:

Je bent nieuwsgierig, oplossingsgericht en zoekt graag uit waarom dingen zijn zoals ze zijn. Je kunt goed meekomen in een jong en ambitieus team en houdt ervan om proactief aan de slag te gaan. Je bent kritisch in de uitvoering van je werk en hebt affiniteit met e-mailmarketing. Je bent op zoek naar een afstudeerstage op HBO-niveau en beheerst zowel de Nederlandse- als de Engelse taal in woord en geschrift.

Kun je op al deze punten volmondig ‘JA!’ beantwoorden, dan zien we graag jouw motivatie tegemoet waarom je graag bij MailBlue stage zou willen lopen.

Dit bieden we jou als stagiair(e):

  • Stagevergoeding 
  • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 
  • Alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren (uiteraard is jouw werkplek voorzien van een sta/zit bureau en de beste bureaustoel)
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en maandafsluitingen. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
  • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan🏓🎱


Zie jij jezelf wel stage lopen bij ons toffe bedrijf na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Dit zijn de specialisten waar jij voornamelijk mee gaat samenwerken