Het sollicitatieproces bij Out of the Blue

Here we go 🚀

1. SOLLICITATIE. Je solliciteert op 1 van de vacatures via de 'solliciteer nu' button. Je stuurt je CV + motivatie mee en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons, maar altijd binnen 5 werkdagen. We willen graag weten waarom jij bij ons wil werken. Op welke manier jij je motivatie kenbaar maakt, dat is aan jou. Een brief is top, een video is gaaf en een andere creatieve manier is ook zeer welkom.


2. INTAKEGESPREK. Wanneer jouw profiel en/of motivatie bij ons past, nodigen we je uit voor een online intakegesprek. Dit gesprek duurt gemiddeld 20 minuten. Tijdens dit gesprek kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.


3. SOLLICITATIEGESPREK. Na een goede klik tijdens het intakegesprek, en we zeker weten dat jouw verwachtingen over de functie en het bedrijf in lijn liggen met de realiteit, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Zo krijg je een sneak peek van je eventueel toekomstige werkplek en nieuwe collega's. Het gesprek duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten maar we nemen sowieso uitgebreid de tijd voor je, mocht je zelf veel vragen hebben. Jij wilt immers ook weten of wij bij jou passen. 


4. ASSESSMENT, MEELOOPDAG EN/OF TWEEDE GESPREK. Deze stap is niet altijd van toepassing. Vaak weten we na het sollicitatiegesprek wel of we bij elkaar passen. Mocht er (aan beide kanten) toch behoefte zijn aan 'meer', dan bespreken we dit en kiezen we de beste optie. 


5. BESLUIT. Zijn wij nog steeds enthousiast, dan zullen we je een voorstel doen. Aan jou de taak om ook een besluit te nemen en ons te laten weten of je akkoord gaat.


Dit bieden we jou als medewerker bij Out of the Blue:

  • Een reëel salaris conform de werkzaamheden
  • Een Great Place To Work
  • Een pensioenregeling waar je geen eigen bijdrage voor hoeft in te leggen
  • Goede koffie, elke dag een volledig verzorgde lunch en een wandeling met onze kantoorhond Chewie 
  • Alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Uiteraard is jouw werkplek voorzien van een sta/zit bureau en de beste bureaustoel (eventueel ook voor je thuiswerkplek)
  • Reiskostenvergoeding indien je buiten Breda woont
  • Optie tot vaste thuiswerkdagen
  • Regelmatig borrels en leuke activiteiten met het team. Je krijgt er meteen een hele vriendengroep bij
  • En krijg je van bovenstaande alleen maar meer energie dan hebben we een pool- en tafeltennistafel waar je op los kunt gaan Word jij enthousiast van een baan of traineeship bij Out of the Blue?